O nama

ML Solutions je obrt za specijalizirane dizajnerske djelatnosti uređenja interijera te kreiranja namještaja po mjeri za stambene i poslovne prostore. Vlasnica Maja Lončar Medić, educirani dizajner interijera, klijentima nudi idejna rješenja uređenja prostora, organizaciju i nadzor izvedbe radova, izrađuje nacrte kuhinja, ugradbenih ormara i namještaja po mjeri kao i 3D vizualizacije prostora. Također, pruža usluge savjetovanja prilikom izbora i kupnje namještaja i dekoriranja prostora.

Sukladno potrebama, klijenta prati kroz cijeli proces uređenja interijera, od ideje do realizacije.

O dizajnerici

Maja Lončar Medić

Maja Lončar Medić je rođena 10.10.1988. godine u Osijeku gdje je pohađala srednju školu za turizam. Nakon stečenog zvanja hotelijersko-turističkog komercijaliste seli u istarsku Pulu koja nepovratno postaje njezin drugi dom.

2016. godine zapošljava se kao tajnica u tvrtki za promet nekretninama gdje zbog potreba posla pomaže u opremanju stanova za najam i prodaju te otkriva svoju strast prema dizajnu interijera. Usporedno uz posao, završava srednjoškolsku prekvalifikaciju za arhitektonskog tehničara a potom upisuje talijansku školu Callegari u Rijeci gdje je kroz dvogodišnji program završila obrazovanje za dizajnera interijera.

Uz veliko zalaganje i ljubav prema dizajnu te potporu svoje obitelji, prijatelja, poslovnih partnera i kolega, u veljači 2020. godine otvorila je obrt za dizajn interijera pod nazivom ML Solutions te uz postojeće suradnje ostvarila i nove na obostrano zadovoljstvo.

Što drugi kažu o nama?