Usluge

Uređenje interijera zahtijeva dobru pripremu i promišljanje kako bi se osmislio i dizajnirao optimalno funkcionalan i estetski ugodan prostor u skladu sa zadanim potrebama, interesima i mogućnostima klijenta.

ML Solutions nudi idejne projekte uređenja interijera (stambenih i poslovnih prostora) koji mogu obuhvaćati pojedinačne ili sve dalje navedene stavke:

Osim navedenih usluga nudimo i organizaciju radova kao i kontakt sa dobavljačima namještaja i izvođačima radova te pomoć klijentu kod odabira najboljeg.

NAPOMENA

Nakon konzultacija sa klijentom izrađuje se jedna do dvije početne verzije projekta uređenja nakon čega se klijent odlučuje za onu koja mu najviše odgovara te se pristupa izradi konačnih tlocrta, vizualizacija, popisu konkretnog namještaja i opreme koja se naručuje te organizaciji radova. Za trošak svih naknadnih izmjena odgovoran je klijent i one se naplaćuju dodatno.

Za sve zahvate i preinake u prostoru koje se tiču konstruktivnih elemenata građevine i instalacija klijent je dužan ishodovati potrebne dozvole i angažirati ovlaštenog izvođača predmetnih radova.

Cijene navedenih usluga su individualne i određuju se s obzirom na opseg projekta.

Što drugi kažu o nama?